Kolmas kerta toden sanoo. Ensimmäisellä kerralla onnistuin mutta sitten tuli kaksi kertaa peräkkäin millon sitten ne epäonnistuivat täysin. Nyt ne taas onnistuivat.
90g (n. 2,5) valkuaista
30g hienoa sokeria
Elintarvike väriä
Siivilöi mantelijauhe ja tomusokeri kolmekkin kertaa. Vaahdota valkuaiset ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Kääntele mantelitomusokeriseos joukkon ja värjää jos haluat. Pursota noin kahden euron kokoisia pyörylöitä leivinpaperille ja anna macaronien olla pöydällä noin tunti. Paista 150 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja täytä haluamallasi täytteellä.
110g mantelijauhoa
170g tomusokeria90g (n. 2,5) valkuaista
30g hienoa sokeria
Elintarvike väriä
Siivilöi mantelijauhe ja tomusokeri kolmekkin kertaa. Vaahdota valkuaiset ja sokeri kestäväksi vaahdoksi. Kääntele mantelitomusokeriseos joukkon ja värjää jos haluat. Pursota noin kahden euron kokoisia pyörylöitä leivinpaperille ja anna macaronien olla pöydällä noin tunti. Paista 150 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja täytä haluamallasi täytteellä.
Kommentit