Nämä olivat aivan huippu hyvää mutta olisi pitänyt muistaa kiinnittää paremmin. Nyt täytteet karkasi keittäessä
Pastataikina:
5 kananmunaa
6½dl durumvehnäjauhoja
1tl suolaa
1rkl öljyä
Riko kananmunien rakenne kulhossa. Siivilöi jauhot ja tee jauhojen keskelle syvä kuoppa. Kaada kuoppaan munat suola ja öljy. Sekoita aluksi varovasti ja vaivaa lopuksi noin 10 minuuttia. Laita lepäämään viileään hyvin peitettynä ainakin tunniksi.
Täyte:
Pala purjoa
1rkl öljyä
300g pinaattia
2dl kermaa
n.150g tuorejuustoa
Halkaise, huuhtele ja suikaloi purjo. Kuullota purjo öljyssä. Lsää pinaatti ja tuorejuusto. Keitä muutoma minuutti ja vatkaa kerma. Anna jäähtyä hyvin ja sekoita kerma jäähtyneeseen pinaattiseokseen.
Kauli pastataikina jauhojen päällä melkein läpinäkyväksi. Ota muotilla paloja ja laita joka toiseen täytettä. Kostuta reunat vedellä, laita toinen puoli päälle kiinnitä hyvin. Laita viileään odottamaan. Keitä ravioleita kiehuvassa vedessä n.5 minuuttia.
Kommentit
lav-eat.blogspot.fi